Categorieën
Gastblogs

Nieuw huis, nieuw tafelzeil!

Verhuizen; de een doet het regelmatig, zij zijn gauw uitgekeken op een woning en altijd geïnteresseerd om weer naar een andere plek te verhuizen. De ander juist totaal niet, die blijven het liefst hun hele leven op dezelfde plek wonen. Er komt immers veel kijken bij een verhuizing. Naast een heleboel administratiewerk komen er ook veel andere werkzaamheden bij kijken. Spullen inpakken, meubels sjouwen, eventuele nieuwe meubels kopen, muren verven, vloer leggen, soms zelfs een kleine of volledige verbouwing in de nieuwe woning. Sommige mensen houden ervan, sommigen totaal niet.

Interieur

Het voordeel van verhuizen is dat je vaak ook voor een nieuwe interieur kunt kiezen. Denk aan nieuwe meubels, maar ook accessoires en benodigheden zoals servies, planten, schilderijen, vazen, vloerkleden, gordijnen en natuurlijk; een tafelzeil!

Tafelzeil wat bij het interieur past

Tegenwoordig is er veel keuze als het gaat om tafelzeil. Waar je vroeger de keuze had tussen ruitjes en stipjes, is het nu de keuze tussen tientallen printjes, patronen en kleuren. Bij www.hiptafelzeil.nl vind je een groot assortiment. Hoewel de ruitjes en stipjes nog steeds bestaan, en ook altijd nog populair zijn als tafelbedekking, is er tegenwoordig dus nog veel meer keuze. Men kiest er dan ook sneller voor om een tafelzeil te kiezen wat bij het interieur past. Zo zijn tafelzeilen met botanische printjes erg populair en passen deze ook in vrijwel ieder interieur, maar ook betonlook en houtlook zie je steeds vaker bij men op de tafel liggen omdat dat gewoon erg goed past bij de interieurtrends van tegenwoordig.

Doorzichtig tafelzeil

Heb je een nieuwe eettafel gekocht bij je nieuwe interieur dan kan het ook heel goed zo zijn dat je deze niet wilt afdekken met een tafelzeil. Je ziet dan immers nog maar weinig van het mooie tafelblad wat je hebt gekozen. Toch wil je tijdens de maaltijden, knutselmiddagen en borrelavonden wel zorgen voor goede bescherming van je tafelblad. Het zou natuurlijk vervelend zijn als deze meteen beschadigd raakt. Doorzichtig tafelzeil is daarvoor de oplossing. Met doorzichtig tafelzeil op je tafel profiteer je van de look van je eigen tafel maar profiteer je gelijkertijd ook van de bescherming van een pvc tafelzeil. Vlekken maken geen kans en ook is je tafel behoorlijk goed beschermt tegen beschadigingen. Ook doorzichtig tafelzeil is te vinden bij www.hiptafelzeil.nl